top of page

Jeroen NL is een Allround-Zanger / Entertainer in de ruimste zin van het woord. Reeds op 13 jarige leeftijd zette hij zijn eerste schreden op muzikaal gebied. Hij is geboren in het Zuid Hollandse Nieuwerkerk a/d IJssel. Maar sinds 2012 heeft hij zijn hart verpand aan het prachtige Zuid-Limburg.

 

De interesse in muziek bij Jeroen is ontstaan op zijn 9e levensjaar, doordat zijn moeder accordeon en het orgel bespeelde en zijn vader op de planken stond als toneelspeler in de Revue. 

 

Doordat zijn interesse zo groot was hebben zijn ouders besloten om hem privé orgelles te laten verkrijgen. In het jaar 2000 heeft hij zelfs een 3 jarige zangopleiding met een mooi diploma afgerond. Jeroen kan zichzelf ook begeleiden met keyboards indien gewenst.  Ook niet te vergeten een goede Hazes-act. Maar natuurlijk ook het hedendaagse Hollandstalige party repertoire. Maar ook Engels en Duitstalig draait hij zijn hand niet voor om. Zijn muziek is zeer geschikt en passend voor elke gelegenheid en heeft goede connecties met verschillende professionele geluidsmensen. 

 

Jeroen heeft veel bekendheid genoten in het toenmalige maandelijks terugkerende programma Rondje Rotterdam in het welbekende Prinsestheater te Rotterdam. En met diverse Hazes Memorials zowel bij het standbeeld als in The Powerzone te Amsterdam en André Hazes Stamkroeg De Eddybar als ook de Crommerdt waar Andre als zingende barkeeper zijn carriere begon.. Ook in Café Hazes te Heerlen is hij zeker geen onbekende gast. 

 

Jeroen heeft onder andere in Progamma's opgetreden met o.a Corry Konings, Marianne Weber, Django Wagner, Big John Russell, George Baker, Willeke Alberti, Saskia & Serge, Van B. King, Arie Ribbens, Jaques Herb, Gino Politi, Peter Douglass, Wim Koopmans, Oscar Harris, Ria Valk, Timeless en Lee Towers. Jeroen is ook live te zien geweest op de Duitse, Vlaamse en Nederlandse Televisiezenders als de Eén, ZDF, RTL +, TV Bremen en TV Bremerhaven als AT5 en TV Rijnmond. tevens is hij met regelmaat te horen op zeer veel radiostations zowel op de  Landelijke als internetradiostations.

In verband met de gezondheid heeft hij zo'n 3 jaar stilgestaan, maar nu is zijn come-back  echt een feit en wil er volledig weer voor gaan aangezien de muziek zijn beste medicijn is. Hij heeft zijn fans en publiek behoorlijk gemist. 

 

Momenteel zijn er wederom weer veel ontwikkelingen, zowel TV uitzendingen bij Weser TV als vele radiostations nemen zijn muziek in hun playlist op.

 

Ook zullen er weer videoclips gaan komen welke uiteraard naar TV Oranje gezonden zullen worden.

Later meer .....

Al met al, een goede keuze om Jeroen NL te boeken voor welk evenement dan ook.

Biografie

bottom of page